- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #61919 üzenetére
Néztem múltkor a hitspace-s videót amiben mutogatta a hangmérnök milyen vasakat használ a stúdióban pluginek helyett(jobban szereti a vasakat mint a plugineket a faszi, persze azokat se mindig használja, csak ha értelme van), na most úgy képzeld el hogy azok a vasak nem is azok amiknek látszanak, csomó eszköz ami ott volt neki a pultban ilyen olyan limitált kiadás, eltér a gyáritól, több ratio-t tudó kompresszorok, meg módosítgatva vannak hogy nagyobb tartományban szabályozzanak mint egy gyári ugyanolyan kaliberű milliós cucc, és egymás után sorolta hogy ez miben más az miben más, ez ennyivel szabályoz máshogy meg ő ezeket a kütyüket is clippelésig hajtja, meg kihasználja a hibáikat.
Na ott voltam vele h jó akkor nekem elég az ami a DAW-ban van max leszedek 3-4 plugint kísérletezni és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest