Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Ba cy lus #60224 üzenetére
A probléma csak az, hogy ez el sem hangzott se kérdésként, se megállapításként, hogy az gitározik-e jól, aki el tudja játszani.
Az egész onnan kezdődött, hogy betettem egy saját videót, és megkérdeztem, hogy van-e itt bárki, aki ezt el tudja játszani lefele pengetéssel. Mert én nem tudom.
Erre mindössze két adekvát válasz létezik: igen, én el tudom (mondjuk betesz róla egy videót, abból még tanulni is lehet), vagy az, hogy nem, nem tudom. Esetleg az, hogy még sose próbáltam.
Pont. Ennyi.
A "hülyeség a downpicking", "csak magad szívatod vele", "Hetfield énekelni se tud", "előbb tanuld meg váltott pengetéssel", "úgyse hallod a különbséget", "ne higgy el minden, amit látsz" és hasonló válaszok teljesen irrelevánsak a kérdés szempontjából. Nem értelmezhetőek ebben a kontextusban. Ez mind a hozzászóló - ahogy angolul hívják - cognitive bias-e (szerintem jó magyar kifejezés nincs rá, azért így írtam).
Nem az volt a kérdés, hogy szerintetek van-e értelme megtanulni ezt lefele pengetéssel játszani, vagy jobb gitáros leszek-e tőle, ha ezt megtanulom, esetleg van-e hangzásbeli különbség a két verzió között és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest