Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Mondjuk a Special II az egy kalap tudjátok mi, legalábbis az alapján, amiket olvasgattam róla... meg amúgy is, elég elképzelni azt, hogy az Epiphone legolcsóbb, leggagyibb modellje, ebből már sejthetjük

Szóval ha már Les Paul, akkor egy kis gyűjtögetés még...Szer: most megnéztem a specifikációkat, mert már nem emlékeztem rá, érdemes rápillantani: [link]
"Laminált jávor/éger test".... na ez aztán Les Paul életérzés![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg egyáltalán mi az, hogy éger/jávor? Akkor most melyik? Vagy mindkettő, szendvicsben? Már ez nagyon gagyinak hangzik, és tényleg sűrűségre is teljesen más, mint a mahagóni, ami ugye a Les Paulok anyaga, így az életérzés is elmarad a kanyarban...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)