Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Goose-T

veterán

válasz benedekco #47910 üzenetére

Mert szerinte nem elég drágák. Bedobtam neki ezt, hogy elég jó-e? Hevesen bólogatott, hogy igen, elég drága, biztos jól fog szólni. Aztán megláttam 180-ért az RG1451-et, és mondtam neki, hogy akkor ennek is elég jónak kell lennie, hiszen ugyanaz a Prestige széria, Fujigen gyártmány, csak a pickupok másak benne (amit hamarosan orvosolok is), meg persze más anyagból van a test és nem olyan fancy a kinézete. Ezen már picsogott, de lenyugtattam, hogy azért ennyire ne sznobkodjon már. Úgyis akartam egy japán Ibanezt, most megvan. Helyette eladom most már tényleg a Fenix jazz bassemet, mert szó szerint nem férek a gitároktól. :D

Egyébként ha tisztán szólaltatom meg a kis Roland Cube 15x-en, tényleg van egy kis plusz a hangjában a többi gitárhoz képest, mintha úgy jobban kimászna a hang a dobozból, presence-esebb, határozottabb. Pedig gyengucok a pickupok benne, torzítva elég erőtlen is. Nyilván a faanyag is ad a megszólaláshoz, hiszen a rezgőrendszer része az is, ráadásul a legnagyobb része. Az is nyilvánvaló, hogy a minőségi faanyagokat ki tudja magának cherrypickelni a Fujigen gyár, a többi meg mehet Indonéziába. Látszik a háromrészes nyakon is, hogy szálirány szerint össze vannak válogatva a darabok, nem csak úgy kimarták egy olyan tömbből, amiben ránézésre kevés a görcs meg a hiba. :D

Új hozzászólás Aktív témák