Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
benedekco #46464 üzenetére
Tényleg szép új dizájnt meg termékpalettát épített a Fender, pedig egy időben azt hittem, hogy kivezetik a húrokat. Viszont ott még durvább árak vannak.
A Mezzofortéban a sima Fender húr most még 2290 ft, az pillanatnyilag 5 font.
A classic gondolom ugyanaz lehet, mint az NYXL, azt sose próbáltam, de volt olyan akusztik húrom, aminek hex magja volt, bár a simával se volt soha problémám.#46461 arnyekxxx
A kínai húrokat nem gondolnám egyenértékűnek, tény, hogy van köztük jól sikerült, de nagyon ingadozó a minőségük. Bár a "Fender 60CL 11-50" (nem létezik ilyen) akusztik húr kifejezetten bevált, tartós is, a hangja is jó, és csak 1.46 dollár volt Banggoodon. Huh, most nézem, már az is 9 dollár... Vége a jó világnak.#46465 Hdave98
Nekem egy régi Shure SRH440 van (az SRH440A őse, amit ajánlottak), nagyon részletes a hangja, keveréshez jó, viszont gitározáshoz szerintem kevésbé. Hosszú távon zavaróan sok a magas benne, zenét is csak így tudok hallgatni vele.
Annak idején én is célzottan kiegyenlített hangú fejhallgatót kerestem a zenéléshez, mert nem szeretem a túlzott basszust, akkoriban a Superlux 668B hangja is nagyon tetszett, pedig annak legendásan zavaró magasai vannak.
Most 10 évvel öregebb füllel (és némi fülzúgással) viszont azt gondolom, hogy egy kis mélykiemelés pihentetőbb lenne.Költeni most nem akarok rá, de én is nézegettem, mit lehetne, a Takstarok is szimpatikusak, de ezt a K52-t is megjegyzem magamnak, hátha egyszer.
Addig meg használom a Plantronics gamer fejesem, ha már nem bírom a Shure-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest