Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
Eastman #44385 üzenetére
Ez gyönyörű, csak itt a hölgyek a tökéletesen porlasztó 150ezres pisztoly ravaszát el sem engedik, olyan egyszerű vele fújni a gitártestet.
Örülnél? Ja igen, én is. Azt nem mondtam, hogy hát ennek csak a neve HVLP.
7 rongy ebay-en. Így néz ki itthon összerakva. Még nem tudom miért, de az biztos, hogy ez ilyen egyszer használatos eldobós, különben nem ennyi lenne az ára. Mivel még egyszer sem használtam ezért azt el tudom képzelni, hogy esetleg tudnék vele óvatosan ködölni.
Így néz ki a problémám. Tapadóhídra gurítottam hengerrel, szóval az egész felület kicsit ilyen rücsis.
Szemből homogén, számomra tökéletes, de fénytörésben az látszik, ami a képen. Kérdés, hogy ha erre ráködölök az vajon ezen a fénytörésen segíthet e, vagy biztos nem… Óriási cirkusz lenne itthon ezt megszerveznem a garázsban, emiatt vakarózom ennyit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest