Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bot1978 #40726 üzenetére
Én pont azt élem amit te. Pont úgy játszom. De mivel a CV is szar volt, ezért vettem egy amerikai fendert. Imádom. Nem bántam meg.
A kérdés, hogy van-e rá zsozsód vagy nincs.re: arnyekxxx
Mire gondolsz hogy vége a deco menyországnak? Ma is jött egy kis piros gép. Igaz szar is megint, de csak egy boundot kell helyre kalapálni meg a freteket végig csiszolni és más baja nincs asszem. Jók a pickupok nagyon, de a kivitelezés az azért az árával egyenértékű, mármint az eredetivel. Nekem ez 57 fontomba volt UPS-el együtt.
Majd nyomok képeket is. Nem volt sok fény mikor hazaértem, de majd talán holnap lövök a hibákról. Most csak teljes alakosak lesznek. -
Moleman
addikt
válasz
bot1978 #40726 üzenetére
Én pont egy ilyen lefingott állomásrajárós autóra vágyom, mert a sokmilliós utazóst sajnálom beindítani csak azért, hogy elmenjek a boltba, robogózni meg hideg van (ráadásul most épp 3 megyével arrébb telelnek).
(A fenébe, öregszem, az elmúlt években végigrobogóztam a telet, most meg a hidegre panaszkodom.)Amúgy lehet, hogy tényleg a Fender a megoldás, de létezhet olcsóbb opció is, amit még nem találtál meg.
4 éve biztos voltam, hogy egy piros 323 ezres American Special HSS Strat lesz a megoldásom, aztán szembejött egy épített strat, Fender keménytokkal 100 alatt. Ennyi pénzért nem érdekelt se az, hogy fehér, se az, hogy nem HSS, nem bántam meg egy percre sem. És bármennyire is nem gondoltam volna, nem vágyom többé Fender HSS stratra, megnyugodott a belső beszerző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Discord
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest