- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoPampalini #39503 üzenetére
10 alatt ilyen probléma nincs, csak megfelelő ASIO driver kell. Az asio4all egy baromi jó megoldás ha nincs az embernek pénze másra mint az alaplapi hangkeltőre meg max valami jack usb-es bemeneti interface-re. De akkor jönnek a kötöttségek, egyedül az asio fog szólni más nem.
Ellenben ha van egy normális usb-s hangkarira pénze az embernek akkor már nincs ilyen probléma, nálam megy minden mindennel a háttérben bármikor, bárhogy állok neki hangot csinálni. Rocksmith, youtube és asio-n bias fx, tök mindegy szól minden.
Ami viszont problémát okozhat az maga az opredszer. Hogy pl nagyon sokaknál, beleértve nálam is, pattog ez a szarhalmaz. Ha van hálózati elérés és tölt is onnan, akkor pattogtatja a hangot. Ez pedig qrva idegesítő, nemcsak, hogy elveri az ütemet/ritmust, de irritáló is.
Szóval megértem hogy valaki más rendszereket ajánl zenére.
Én rájöttem hogy a legjobb otthonra zenélésre (nem normális, komolyabb, hanem gyakorlásra marháskodásra) ha van az embernek egy jó kombója beépített multival, vagy egy kombója multieffekt pedállal, vagy egy kombója egy pedálsorral. Aztán ha nagyon kell valami akkor egy usb-s jack dugó azt jónapot. Ha az embernek mákja van akkor olyan multija van, hogy van rajta másodlagos kimenet, egy a kombóba egy az usb interface-nek. Vagy a multieffekt egy usb interface is egyben (nekem mind kettő működő megoldás lehet).
Ennek ellenére, szeretem a pc-t csak ezzel a qrva 10essel beinduló pattogás az őrületbe kerget. Egy szar mp3-at nem lehet meghallgatni anélkül hogy ne lenne pattogás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest