Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz benedekco #37456 üzenetére

Mielőtt bármit veszel szerintem hallgasd meg, ha tudod próbáld is ki. Senkire ne hallgass. Neked legyen kényelmes, neked tetsszen a hangja.
    Ha az ár a gond, de nem kenyérre kell a pénz, akkor szerintem ne azt nézd, hogy 50k vagy 20k, hanem azt, hogy felteszel egy ilyen 50k-s Bentont negyvenért az apróra és elviszik. Bármikor, főleg ha patika állapotú. Mennyit buktál rajta? 10 rongyot? És meddig használtad? Évekig.
    Miről beszélünk? Ezek filléres holmik. A cipőd többe kerül, csak nem gondolod végig.

Ha megveszel egy decot az nem tíz, mert postával inkább 20 és nem nagyon adod el, mert nem kezded magyarázni, hogy ez mi. Ha meg magyarázod, akkor vagy nem értik vagy jönnek és okoskodnak. Szóval ezt, ilyesmit nem eladásra veszel, hanem egynek. Vagy egynek se csak dísznek. Ez onnan, hogy megvetted van. Van az a nézőpont, amiből nézve a deco a drágább.

Lehet, hogy itt csak olyan emberek vannak, akik már ugrottak fejest hangszerrel, szétkapták, összerakták, beállították és jobb, mint volt és nekik ez nem téma, de azért nem is mindenkinek való a deco. Biztos, hogy jól be tudod állítani? Tökmindegy mi gond vele? Ezt is gondold végig.

Szerintem csak amiatt a 10 rongyos különbözet miatt ne vegyél egy megbillogozott hibás cuccot, mert ezt fogják mondani, ha el akarod adni. Hogy ez hibás.
    Én kíváncsiságból vettem egyet, meg a hang miatt, mert tetszett. Végül is nem bántam meg, de azért ez nem egy olyan óriási biznisz ahhoz képest, hogy fogod magad és veszel egy újat 50-ért.

Ha van ötvened ilyesmire miért ne? Leejted a telefonod ott van. Buktál egy 10-est. Mi ma már 10k? Nem?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés