Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz Goose-T #37441 üzenetére

Igazából mindegy, mert ezzel az elektronikával beszarás hangja van és egy gitárnál ez a lényeg. Minden más csak mellékes. Normális? …háát azért… de nem kezdem, megérdemli mert…

Tényleg van egy hangszín, amit ki lehet ebből tekergetni úgy, hogy valami olyat tol a multiba, amitől az úgy szólal meg, mintha valami millás cuccon lenne masterelve. Újra és újra leseggelek tőle.

Úgy voltam vele, hogy á majd néha felemelem, ha már a pók is beszőtte, aztán térülök fordulok már megint a kezemben van. Ez lett a vége, nekem kicsit megszokós még, de lehet, játszható.

Ilyen hangot újonnan ötvenért, tényleg ha valaki ezt elkezdi fikázni, akkor az menjen a csába, aztán vegyen jobbat ennyiért. Nincs jobb.
    Ez a Harley Benton brand így a filléresben hangban mindenkit szétaláz szerintem. Jó hangja van. :R

(#37440) arnyekxxx

Most hogy mondod már vagy két hónapja fel sem tettem a kocsiban az előlapot. A nappaliban meg tisztára bedzsesszültem, ez már a lassú vég lehet. De azért most királyat tomboltam, volt egy kis Mötley Crüe, bele is toltam 20km-t abba a vacakba. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés