- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Goose-T #37441 üzenetére
Igazából mindegy, mert ezzel az elektronikával beszarás hangja van és egy gitárnál ez a lényeg. Minden más csak mellékes. Normális? …háát azért… de nem kezdem, megérdemli mert…
Tényleg van egy hangszín, amit ki lehet ebből tekergetni úgy, hogy valami olyat tol a multiba, amitől az úgy szólal meg, mintha valami millás cuccon lenne masterelve. Újra és újra leseggelek tőle.
Úgy voltam vele, hogy á majd néha felemelem, ha már a pók is beszőtte, aztán térülök fordulok már megint a kezemben van. Ez lett a vége, nekem kicsit megszokós még, de lehet, játszható.
Ilyen hangot újonnan ötvenért, tényleg ha valaki ezt elkezdi fikázni, akkor az menjen a csába, aztán vegyen jobbat ennyiért. Nincs jobb.
Ez a Harley Benton brand így a filléresben hangban mindenkit szétaláz szerintem. Jó hangja van.(#37440) arnyekxxx
Most hogy mondod már vagy két hónapja fel sem tettem a kocsiban az előlapot. A nappaliban meg tisztára bedzsesszültem, ez már a lassú vég lehet. De azért most királyat tomboltam, volt egy kis Mötley Crüe, bele is toltam 20km-t abba a vacakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest