- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
arnyekxxx #37420 üzenetére
Most rendeltem egy Donlis DHA szettet, ez a Donlis-féle aktív pickup, kétszer annyiba kerül, mint a "hagyományos". A leírás szerint ki van öntve epoxival, remélem, ez nem fog visítani out of the box, mint a régi. Annak ugye vágtam lyukakat az oldalán, jól megbugyborékoltattam viaszban, de ugyanúgy visított a próbateremben utána is, mikrofonként is egész jól helytállt.
Most nem nagyon van alkalmam lehántani a kupakját, hogy jól beviaszozzam, majd ha beköltöztünk, akkor megcsinálom, és beledobom valamibe, van még a dobosunknál is pár gityó. Erre a Donlis aktívra amúgy is kíváncsi voltam, mert külföldi fórumokon szokták nagyon dícsérni ezt a márkát. Az invader kopijuk is nagyon jól szól a CST-24-ben. Ez meg egy új termékük, az Ali szerint én voltam az első ember, aki rendelt belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest