Hirdetés
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
kaoszpapja
üzenetére
Hát nem tudom, én inkább használnék egy normális minőségű gitárt, amit esetleg később tuningolok. Test faanyaga, nyak minősége sokat számíthat. Ha rossz a hangszer nyaka, akkor hiába veszed meg bele a legdrágább lebegő hidat meg pickupokat, attól nem lesz jó gitár.
szereléssel együtt kb 74.000 és megkapom azt a floyd rose-t ami egy 100k-es vorsonban van, meg egy olyan pu-t amit Kirk Hammet is használ.
2x ezer forintos floyd szintén elég gyanúsan hangzik, a 100k-s Vorson meg főleg. (Ugye gitároknál a Vorson-t a hulladék szinonímájaként használják az okosok
) Tényleg, satus nyerget is veszel rá?
Ennyi pénzért lehet venni normális mahagóniból készült gitárokat. Igaz, amit én vennék, az kizárólag fix hidas, nekem valahogy nem jön be, amikor a tremolókarral vinnyogtatják a hangszert. (És főleg nem hiányzik a sok szívás a floyd rose-al. Fix hídnál pikkpakk megvan a hangolás, floydnál azért el kell szöszölni az ilyesmivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Tényleg, satus nyerget is veszel rá?