- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
brickm #23758 üzenetére
Én azóta vagyok szerelmes a HSS-be, mióta megvan a superstratom. A single coiljai is nagyon szépen szólnak, köztes állásokban is hozzás a strat hangot, a humbucker pedig hangszínében megtévesztésig ugyanolyan, mint a Burstbucker Pro, csak kicsit kisebb output. Hendrixre is, Tátraira is jobban szól, mint a stratom, pedig kívülről egy 80-as évekből szabadult floydos metálbaltának tűnik.
A hídi single coilt sose tartottam jól használható hangnak, de ez lehet csak azért van, mert a stratom pickupja nem az igazi, és nem is szabályozható a hangszíne (de ezt majd átvezetékelem, és valószínű le is cserélem a pickupot egy single méretű JB-re, ha találok használtan fehér kupakost).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest