Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
sza.sa #14501 üzenetére
Hát jam de attól még sztem rohadt bosszantó, hogy nem tudnak időgaranciát vállalni ilyen egyszerű dolgokra. Nekem 1800 volt maga az utánvét, 900 volt az, hogy 8 kg-t nyomott a csomag, erre rájött még, hogy ez bizony nem szokványos, terjedelmes csomag, plusz 900 ft, erre akarták még a törékenyért plusz 900-at ráírni. Először rá is írta, aztán gépen megnézte, hirtelen az jtt ki, hogy ilyenkor vagy a törékeny, vagy a terjedelmes árát számolják fel, a kettőt egyszerre nem lehet, de ő azért megpróbálta. Nem tudom, hogy le akartak-e húzni, de azért érdekes.
Én is néztem azt, kb feleannyiból kijöttem volna, csak a vevő meg annyira paranoiás volt, hogy csak így fogadta el, előtte még úgy akarta, hogy simán tokban (!!!) adjam fel neki, nem kell pluszba karton. Érdekes ember volt ez is. Amúgy 48-ba ment el a gitár, jó olcsón adtam, de így is alig akarták elvinni, nagyon, de nagyon nagy pangás van itt a hangszerek, de úgy általában minden körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest