Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zénó1000 csendes tag válasz  Osynho

üzenetére Osynho

üzenetéreHát gondoltam erre is  , főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot. , főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot.
- 

Zénó1000 csendes tag válasz  Osynho

üzenetére Osynho

üzenetéreHát lehet, hogy hülyeség, de a következőképpen gondolkodtam: most még bőven elég a 2 GB, de előbb-utóbb úgyis kevés lesz és akkor venni kell. Kérdés, hogy majd akkor mekkora lesz a választék és milyen áron. Mivel mostanában már azt mondják kezd emelkedni a DDR2-k ára a DDR3-ak terjedése miatt, hát gondoltam most letudom a bővítést. Szóval csak nem akarok olyan helyzetbe kerülni mondjuk két év múlva, hogy vennék a gépbe még ram-ot, de nincs olyan típus ami kéne és amúgy is drága. Egyébként sokan mondják (akik ki is próbálták), hogy 4-8 GB memóriával 64 bites oprendszerrel gyorsulnak a játékok is. Aztán mostanában olvastam, hogy van valami program (például ez: http://download.chip.eu/hu/download_hu_5719638.html), amivel a memóriában lehet virtuális meghajtót létrehozni a, akár azon a területen is amit a 32 bites oprendszer nem is lát és oda lehet irányítani a lapozó fájlt, vagy a tmp-k mappáját és így gyorsul a gép. 
- 

- 

Finwe őstag válasz  Osynho

üzenetére Osynho

üzenetéreItt vannak a rev 1.0-hoz a bios-ok. De mindenképpen nézd meg, hogy neked milyen rev-es a lapod, (rev 1.0, rev 2.0, rev 2.1) mert ha rev 2.1-es akkor valószínűleg nem fognak menni az F5 és F8-as bios-ok. Egyébként írták is, hogy válaszd ki a megfelelőt a lap oldalán a neve alatt  . .Finwe 
- 

bim veterán válasz  Osynho

üzenetére Osynho

üzenetéreelső hsz.-ban van egy link aktuális biosok cimszóval ott én F12-est is találtam. azt nem tudom jó e de remélem nem kevered azzal hogy mindenki+én azt állitom hogy a DS4-re a legjobb eddig kiadott bios az F8. stigma: adhatsz neki és nézd meg stabilabb lesz e tőle azért 530 felett már bármi igényelhet egy kis plusz feszt..  spy19: ha eddig turbon volt és birta akkor valszeg az extrém is menni fog neki.az már nem annyira megterhelő a memok számára szóval szúrd neki! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot.
 , főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot. 

.
 .![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szal UP neki
 Szal UP neki