Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó1000
csendes tag
válasz
Osynho
üzenetére
Hát gondoltam erre is
, főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot. -
Zénó1000
csendes tag
válasz
Osynho
üzenetére
Hát lehet, hogy hülyeség, de a következőképpen gondolkodtam: most még bőven elég a 2 GB, de előbb-utóbb úgyis kevés lesz és akkor venni kell. Kérdés, hogy majd akkor mekkora lesz a választék és milyen áron. Mivel mostanában már azt mondják kezd emelkedni a DDR2-k ára a DDR3-ak terjedése miatt, hát gondoltam most letudom a bővítést. Szóval csak nem akarok olyan helyzetbe kerülni mondjuk két év múlva, hogy vennék a gépbe még ram-ot, de nincs olyan típus ami kéne és amúgy is drága.
Egyébként sokan mondják (akik ki is próbálták), hogy 4-8 GB memóriával 64 bites oprendszerrel gyorsulnak a játékok is.
Aztán mostanában olvastam, hogy van valami program (például ez: http://download.chip.eu/hu/download_hu_5719638.html), amivel a memóriában lehet virtuális meghajtót létrehozni a, akár azon a területen is amit a 32 bites oprendszer nem is lát és oda lehet irányítani a lapozó fájlt, vagy a tmp-k mappáját és így gyorsul a gép.
-
-
Finwe
őstag
válasz
Osynho
üzenetére
Itt vannak a rev 1.0-hoz a bios-ok. De mindenképpen nézd meg, hogy neked milyen rev-es a lapod, (rev 1.0, rev 2.0, rev 2.1) mert ha rev 2.1-es akkor valószínűleg nem fognak menni az F5 és F8-as bios-ok. Egyébként írták is, hogy válaszd ki a megfelelőt a lap oldalán a neve alatt
.Finwe
-
bim
veterán
válasz
Osynho
üzenetére
első hsz.-ban van egy link aktuális biosok cimszóval ott én F12-est is találtam. azt nem tudom jó e de remélem nem kevered azzal hogy mindenki+én azt állitom hogy a DS4-re a legjobb eddig kiadott bios az F8.
stigma: adhatsz neki és nézd meg stabilabb lesz e tőle azért 530 felett már bármi igényelhet egy kis plusz feszt..

spy19: ha eddig turbon volt és birta akkor valszeg az extrém is menni fog neki.az már nem annyira megterhelő a memok számára szóval szúrd neki!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Próba
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot.
.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szal UP neki