Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
vazimódó
üzenetére
bocsi h visszakanyarodom, de maradt kérdés ha Core temp-et indítok ujraindul a gépem.nemtudom miért ezt felfogm egy bugnak, bill - csere volt, visszatettem régit még midnig ezt csinálja.Mind1 nem lényeg, majd kipróbálom Vista alatt is, remélem ott nem próbálja majd meg.
-
mazda626
addikt
válasz
vazimódó
üzenetére
Igen nálam is szintén ejtette, össze is sz@rta magát a proci, majd emeltem pici feszt, de a Windows jelezte, hogy összefosta magát, popóját kéretik tisztára törölni. Nagy nehezen ezt meg is tettem Orthossal.

Orthos: [link]
Véleményem szerint így már jó lesz. Full load alatt ennyit kap a proci, idleben 1.424V-ot. Ez hosszú távon elviselhető? Maximális hőmérsékletet láthatjátok a CoreTempben. -
mazda626
addikt
válasz
vazimódó
üzenetére
Szia!

Szalad a proci szépen! Health status elég hiányos, tápfeszültséget sem írja ki, csak annyit, hogy OK.
Cs(|)be: Csak a régi rosszalkodik, lehet hogy egy formázás majd helyretéríti. A Seagatet ma vettem, azzal semmi gond. A másiknak néztem a pio módját is, a lehető lagnagyobbon van. Biosban láttam ezt az ACHI valamit, meg ott volt valami natív sata is.
A borda egész meleg a lapon. Ráállítottam a hőszenzort, és bizony 40-44 fok stabilan játék közben, úgy, hogy a TT részesíti némi fuvallatban. Amúgy még több. Az alatta lévő chipset hogyan helyezkedik el? Milyen a formája. Utólagos home made hűtőt lehet ráaplikálni?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ált. suliba osztogatták szép számmal...de Én sose kaptam... 
Jól megy a procid, khm, procim.