Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
válasz
evilzombie
üzenetére
a GB chip által vezérelt vinyóról is lehet ezek szerint boot-olni?
mert DS3-ban szeretnék RAID 0 kötetet csinálni, és ott csak a lila SATA csatlakozókat vezérlő, Gigabyte chip tudja a RAID-et -
i are robot
senior tag
válasz
evilzombie
üzenetére
Mondjuk ez jól hangzik, de BIOS-ban ez milyen beállítást feltételez? A lila csatikat hogyan hagyod IDE-ben? Másrészt a Sata Control Mode-hoz nem kell hozzányúlnom?
Kipróbáltam reggel gyorsan hogy mi lesz ha csak simán átdugom lilára, de így sem indult el a Vista, biztos én csináltam valamit rosszul.
Van még azért egy 500-as WD is, de az nem kavar annyira be, viszont azért jobb lenne ha minden maradhatna az Inteles Sata csatlakozókon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő