- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
mazda626 #16596 üzenetére
Hűtő: nekem nem viszi el idleben se passzívan. Idle ventivel 60-61 fok... Terhelve 78-79.
Igaz nekem az idle az EIST + C1E DISABLE-t jelent + 333x8-on megy a procc. Gyűlölöm ha megakad a kép amikor nézek egy animét (mert szorzót vált a proci, lehet hogy csak bebeszélem, de mintha jobb lenne így, persze lehet hogy a lejátszó progi vagy directshow túl érzékeny az órajel változásra mert nem jól van megírva).Memória:
1.88v-nál többet nem adtam a ramoknak, és nem is tervezek. Normálon ennyit ad a lap.
Szóval ezek alapfeszes tapasztalatok.666-os Kingstonok:
4-4-4-12 800-on megy... 860-on teszteltem, hogy biztos legyek benne, hogy a 800MHz az nem a határon van, de még az is OK. Vége ismeretlen. De azt tudom, hogy 900-on már sekép sehang, 6-6-6-24-ben is.800-as Kingmaxok... azok 840-en már szépen hibáznak gyári alap 5-5-5-18-on, a subtimeingok minden esetben auton voltak. 800 -on még megy stabilan
még jó, különben GAR lenne.
Vagy a Kingmaxok gyengébbek, vagy a Kingstonoknak az alaplap enyhébb subtimeingokat állít be (az SPD csak 666-ig van) afölött nemtudom mit talál ki nekik a BIOS, sose vizsgáltam.
Ha bent van mind a 4 RAM, akkor 5-5-5-18 - auto subtimeing- NEM működik 800-n sem... A TRD-t kézzel egyel nagyobbra kell tenni, mint amit autón ad a lap. Így működik. Vagy inkább 2x333=666MHz kisebb TRD-vel. kb ugyanott van...
Gondolom neked ezek túlságosan lightos eredmények.
Magyarul: szarul mennek, de ez várható is. A Kingmax-ok eleve gyengén teljesítenek, ezek ilyen csupasz modulok, tehát szinte biztos hogy a nagykeres válogatás utáni kiskeres válogatás vesztesei jutottak el hozzám.
A 4 modul sem szerencsés. Pláne eltérő sebeségű és gyártójú modulokból...
Ha most kellene, inkább vennék 2x2GB-t, célszerűen 1066-ost. De ezekből még nincsen dömping.
Amúgy a 75ns késleltetés az mennyire gáz?
Hol lehet észrevenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest