Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3049) tdd587 válasza Locutus (#3033) üzenetére


tdd587
őstag

Nekem ez pl. úgy oldódott meg, hogy ha áram alá kerül (áramtalanítás után), akkor várok vele fél percet mielőtt bekapcsolom. Így már mindig indul rendesen, nincs kétszeres indulás. Aztán lehet, hogy az F6/F7 BIOS update oldotta meg és én csak beképzeltem, hogy milyen ügyesen kitaláltam...

Az 1066-os Kingmaxot órákon át próbáltam meg indítgatni mindenféle beállításokkal, de legfeljebb a win GUI előtt újraindult mindig és visszaállt alapra minden. Pedig még predefined 1066 memory settings is van. Talán kettő is, de egyik sem működött.

Azért nem olyan vészes a dolog 800-on hajtva sem, itt legalább beton stabil, ahogy a Vista is. (Emlékszik még valaki az első hozzászólásomra, hogy milyen lapot szerettem volna? - na ez olyan: stabil)

Azért az nagyon finom, hogy hanggal - GUI-val kifagy a F.E.A.R. aztán bezárom és megy tovább a win. Az XP azért ilyeneket nem tudott. Az igaz, hogy néha 1-2 percig is nem válaszol állapotban tartja az alkalmazást... de erre az XP-ben is volt valami timeout beállítás a registry-ben.

És még 4 hónapig ingyenes is, utána meg újratelepítem...

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.