Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Csak hogy bővítsem a topicban gyülemlő közbölcsességet, szeretném veletek megosztani, hogy a frissen vásárolt MA790GPT-UD3H alaplapomon a DVI és D-Sub csatlakozó közötti távolság majdnem lehetetlenné teszi a duplamonitoros használatot. Nem egészen értem, hogy a tervezők miért spóroltak 2 mm-nyi toldáson, de a D-Sub csati már csak feszegetve fér a helyére, ferdén is áll, nem tudom becsavarozni a rögzítőjét.
Hoppá, látom, nem is teljesen jó topicba írtam, nem P-s lap. Bocsánat. -
Adrian Mole
senior tag
Köszi a reakciót.
- ez a fő kérdés: ha a lap gyártója azt állítja, hogy "140W ready" a lap, akkor elvileg bírnia kell; a 8+2 fázisos lapokról azt olvasom, hogy leginkább csak marketingről van szó, mert gyakorlatilag ugyanúgy 4+1-esek a gyakorlatban, csak dupla annyi kondenzátorral (nem vagyok szakember, bocs, ha hülyeséget írok)
- mivel kevesebb a kondi, talán nem is melegszik annyira, a NB pedig állítólag keveset fogyaszt, légmozgás pedig van a házban
- nem "kell" az integrált VGA, de nincs szükségem diszkrétre sem. Kell egy VGA megoldás, szinte mindegy, hogy milyen, legyen képes hw-es videogyorsításra. Nagyon keveset játszom, és főleg régi játékkal, nem a VGA a fő szempont. 790GX NB pont elég lenne, anyagilag pedig jobban jövök ki, és ha mégis kellene a power, tudok fejleszteni egy diszkrét kártyával. -
Adrian Mole
senior tag
GA-MA790GPT-UD3H lapot ismeri, nyúzza valaki? Egy 965 alá megfelelő választás tuning nélküli használatra?
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest