Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Normális, hisz az ahci egyik előnye a hot plug/unplug. Azaz usb-s eszközhöz hasonlóan lehet leválasztani/csatlakoztatni sata hdd-t (pl. eSata eszköznél előny).
Eltüntetés passz. Az operációs rendszer topicban talán adnak tippet.
Amúgy ha rendszer hdd, akkor úgysem lehet leválasztani véletlenül se.atom87: így trükköztem, amíg xp-m volt, ha ide-ben lett telepítve, és ahci-ben akartam használni később: [link]
Persze van más megoldás is. -
szki
őstag
válasz
aclandiae
üzenetére
Hi!
Igen. Utólag bekapcsolható. Fless napokban készült ssd írásában is megtalálod: [link]
Ha Win7 az op. rsz., akkor nem kell külön driver. A MS által készített driver tökéletes.
De ha nagyon akarod, akkor az AMD Catalystos oldaláról letöltheted az AMD AHCI drivert, és telepítheted. (Motherboard/Integrated Video Drivers/Individual Drivers (Motherboard/Chipset))Én ssd trim miatt maradtam a MS drivernél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- LEGO klub
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest