- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoMeS001
csendes tag
Köszönöm válaszod sokat segítetél... most már vágom hogy mi mit is jelent..... Bár most lenne egy olyan kérdésem hogy az előbbi próbálkozásomnál felhzutam gyári hűtővel +,1V megpróbáltam beindítani a 4 magot(nem ment ismét szerintem az halott)
Azóta a gépem nem képes visszahülni 40C alá..... pedig folyton 33-34 fokon ment teszten nem hasalt el eddig remélem semmi baja nem lett.....Jah és az íráshoz visszatérve mégegyszer köszi... bár olyan kérdésem van hogy néztem tesztet hogy x2 550 teszten 3,8 ghz és 2,8 északihíd freken ment gyári fesszel az enyém nem képes fel álni 3,6ghz és 2,6 on már, a max amit elbír az 3,6 - 2,4 ekkora külömbségek vannak proci és proci közt? vagy ez alaplap kérdés is de ha jól emlékszem tán ugyan ilyen lappal tesztelték.....
kimenta két maghőmérséklet mérőm nem mutat semmit
ez lehet kuka lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest