Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
DummyBoy
üzenetére
Én az FXT-UD5P-be mezei Kingmaxot tettem (2x1 GB 1333 CL9), amit épp az aproban hirdettek 4500 Ft-ért. Átmenetileg ez megteszi (1,8 V-ot szereti 1,65 helyett). Sajna nem volt időm tesztelni a memo tuningot, de plusz fesszel emelhető 1600 MHz-re, vagy 1333-on szűkíthető az időzítés.
Még 1 hét és megjönnek a spéci ramjaim (OCZ LV AMD Edition 2x2 GB 1600-777).A hűtő vélhetően fel fog menni. Nekem Mugen2 figyel a dobozában, és várja a beszerelést

Tomate: Grat a laphoz!
Be fog indulni az élet, amint megkapod a procid, én meg a ramjaimat
Jelenleg számítógépházam sincs, és szét van pakolva az összes alkatrész az asztalon. Persze használat közben elég veszélyes. Főleg, ha a kisgyerekeim játszanak a géppel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest