Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nemrég cseréltem le a P35+E6550 Intel platformomat egy 790XTA lap + Phenom II 955-re. Azt tapasztaltam, hogy a játékok, amikkel játszottam ugyanolyan beállításokkal használva, mitn a korábbi platformon sokkal lassabbak lettek, néhol élvezhetetlenek is. A VGA egy HD4850/512MB.
Próbaképpen telepítettem egy "szűz" XP-t és rá 3DMARK06-ot. 10270 pontot hozott és ebből a CPU ~4900 pont. Szóval a 3D-s teljesítmény elég gyengusz, szerintem.
BIOS-ban minden alapra ven állítva, a VGA sincs "húzva".Mi lehet a probléma? Már teljesen idegbeteg vagyok, mert beleöltem egy csomó pénzt a platformcserébe és gyengébb teljesítményt nyújt , mint a régi gépem. Ha legalább azt hozná nem érdekelne, de hogy rosszabb legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Macska topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP 65W töltő eladó
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest