Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Nem bírom ki...
Szóval, kedves GReddy, kioktatással vádolod Gorneck23 barátunkat. Elárulok valamit. Pont a Te modorod érdes, kioktató.
Jöttél, és azzal kezdted, hogy fujj, szemét lap, ilyesmi, mert ez a véleményed. Rendben, véleményed lehet, el is fogadjuk, de attól ez a lap még nem rosz. Ha kérdező üzemmódra kapcsoltál volna, a közösség segítőkészen kezeli problémádat.
Életkorodra is kár volt hivatkoznod. 56 évemmel bizonyára én vagyok az idősebb, mégsem öcsikézlek le, nem küldelek gyufáért. És ha eddig nem tudtad volna, még a gyerekektől is lehet néha tanulni. Talán nem számtechet, de a barátkozás művészetét, egymásra odafigyelést, nem ártást.
Olyan hangnemet használj, amilyent szeretnél, hogy használjanak veled szemben.
Ha bántóak voltak soraim, bocsánatodat kérem. Ártani semmiképp nem akartam. -
Gorneck
legenda
Arra nem is gondoltál, hogy a két maxtor nem szereti egymást? Te általános felhasználásról papolsz, majd kiderül, hogy raidről van szó. A másik, mi köze ahhoz a lapnak, hogy a fos maxtor vinyák nem hajlandóak bizonyos chipekkel együttműködni. Minden 965-ös lapot uazokkal a vezérlőkkel látják el. Persze kat megfelelően.
Ajánlom a Jmicron vezérlő kipróbálását is hátha azzal ok lesz a raid.
Olcsó szerverhez ajánlom a foxconn és intel lapjait.
Az oskolát meg kijártam...jahh már 4-5öt is...az ''osztálytársam'' pedig 12 éve foglalkozik sztechnikával, ha nem több szal egedtessék meg, hogy támaszkodhassak a véleményére. Én meg 3év foglalkozom Server/Pc fronton is az IBM termékeivel...legkomolyabb Blade Centertől uccsó fos Workstation-ig meg 10 éve sztechnikával...Egyébként nem vok 23.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest