Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
Aktív témák
-
fanti
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szia!
Én Gianninál vettem DS3 rev 3.3-at és egy 4300 C2D-t.
2 db 1Gigás 667-es Kingston memóval megy, és szintén Giannitól van egy MSI 7900GTO és egy Asus Silent Square Pro.
Tapasztalatok.
Minden stabil és gyors, az előző 3800X2-met lazán lemocskolja (az egy nforce4 ultrás gigabyte lapban volt) Alapon az E4300 kb a 4200+ és a 4400+ között van valahol.
Egy 20 fokos szobában a fenti hűtővel 22 fokig megy fel a cpuhő alapon.
Tuningolva 1.325-röl 1.38-ra emelve a procifeszt 9x335-ön hajtom, atomstabilan megy és persze bődületesen gyors, és orthos-al 4 óra futás után maximum 60 fokos úgy, hogy az Asus hűtöt kézzel minimumon járatom (900ford/perc). Ja, elég halk a gépem, ugyanis nincs benne házszellőztető venti, csak az enermax táp ventije van még, meg a 7900GTO-jé, de ezek igen halkak.
Tudom, hogy ez a 3Ghz nem egy nagy durranás tunig ügyileg, de egy stabil és halk gépem van, ami nekem iszonyú gyors! -
Gorneck
legenda
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Gianni, z0ty...stb szinte az össze bazáros hoz neked.
-
GReddy
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ne akarjál ilyen lapot! Nagy sz@r... van kettő ilyen itt a cégnél, ugyanazokat a rejtélyes jelenségeket produkálják. Szeret eltűnni belőle a SATA winchi. Azaz bekapcsoláskor még látszik, a rendszer elkezd tölteni, majd közli egy idő után, (kékhal állal) hogy lemezhiba SUXXX. Mindkettőnél ugyanaz okozta a problémát, a szép sárga gyári sata kábel! DE MIRE RÁJÖTTEM!!!! Úgyhogy kb a yo! q...wa anyjukat! Plusz a SATA2 Maxtorok egyáltalán nem mennek ebben az alaplapban, CSAK SAMSUNGGAL STABIL!!!!!!!! Viszont a mostani ASUSok nagyon nagyon kulturáltak, szerintem egy osztályazonos ASUSsal jobban jársz. Én ugyan inkább AMD-zek, viszont az ASUS M2N SLI nagyon nagyon jó alaplap, és nem drágább! (AMD X2höz) Van itt egy-két (száz) gép, hidd el látom őket.
Üdv
Dzsí!
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Új 32GB G.Skill F3 2400Mhz CL10 eladó!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest