Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
nem biztos hogy a csipszet vége volt a 470.

lehet a procid nem vitte stabilan a 470 feletti fsb.-t.
az én DS4-em betonstabil 510-et vitt.
akinek viszi a procija a magas fsb-t annak mind 495 körül hasalt el a csipszet.szóval....
Gaben:az hogy neki 1 teszt erejéig vitte a 8x475-öt az nem sok mindent jelent .az enyém is vitt 6x540-et pár percig és azóta sem.pedig nem volt tulfeszelve.
[Szerkesztve] -
Gaben01
őstag
Az okfejtés nekem ott sántít hogy egy asus commandoban ment 8x475-öt is ez a 6600-os.Tehát inkább a lapom és a feszültségszabályzása lehet a ludas a dologban,cserélni viszont most nem fogok csak ez miatt.Asszem előbb a 2x1GB 667-es pqi ramomat cserélem le,lehet nem rajonganak túlzottan a 900+ órajelért (2,1V - 2,3V)

Hogy megért-e +10K-t vagy nem,ezt nem merném így kijelenteni,csak tegnap este óta van nálam.Neked mennyibe volt a váltás?
Egyébként meg egy ''csak'' 3555-ön (48%-os tuning) járó 6600-os nem tűnik rossznak,pláne hogy tudom van még benne tartalék.Egy quad-ra viszont már tényleg nincs szükségem,majd pakolok alál a későbbiekben valami komolyabb lapot amiben ki tudom hajtani és akkor már boldog ember leszek (hát még a nejem
) -
Gaben01
őstag
Na,az éjszaka föltettem az F12-est bios-t,túl nagy változást nem vettem észre,egyenlőre.Nem is olyan régen még 7x485-ön ment ebben a lapban egy 6300-as,szóval az fb-t bírnia kéne.Gomezz 8x450-en használta,nekem az istennek nem akar menni 3,6-on,se 9x400 se 8x450-es beállítással.A fura az,hogy 9x395@1,5V (bios)/1,440V cpu-z beállítással viszont hiba nélkül megy.
Az már most nyilvánvaló számomra 1-2 teszt lefuttatása után,hogy azonos órajelen erősebb mint a 6400-es,legalábbis a benchmarkok és szintetikus tesztek szintjén.Van kb 60G digitalizált DV videóm,majd nekiállok konvertálgatni és akkor kiderül.
Ment egy pm is. -
Qru
MODERÁTOR
Akkor az előző tulajt nem értem, miért a ''normál'' bios volt F5 és a backup F7

mod: Nem is gondolkozol Giga P35-ös lapban? Persze a DFI az DFI. Eddig egy DFI apom volt, de max respect nekik. Tudnak jó lapot csinálni az fix.
Sztem még itthon nem nagyon találsz, elég új cucc. Talán TTS tud szerezni...
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
hát sajnos a 1.28v kevésnek bizonyult prime95 25.2 hibázott egy óra után, azóta a gyári 1.3v-ot beállítottam neki valós fesznek így stabil már 1.5órája, a hőfokok felmásztak 87fokig, ekkor a procifelülete 71foknak jelezte a progi!!!
ez akkor fordult elő mikozben ment a prime és közben everest FPU Julia-t számoltattam vele!
ami viszont elég szokatlan, de nagyon örülök neki, hogy egyszerüen nem tud belassulni a rendszer! prime95 alatt egymagos gépen nem sok mindent lehetett csinálni, max lemenni sörözni
2 magnál már lehetett, de egy idő után belassult a rendszer, itt minden úgy megy mintha semmi nem fogná a gépet, dúrva! 
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
megjött a prockó!

nem polírozott q6600 rev. B3, alapfeszen 1.3v helyett 1.264v.ot kap a p965-os DS4-től, így is elég meleg terhelve (73fok), a felülete és a magok között kb13-15fok különbség van, egy zalman 9500-ös hűtővel (úgylátszik mamár ez kicsinek számít..), jól szellőző zárt házban. alapon is szépen megy, semmi probléma nem volt, xp simán rájött hogy immár 4 maggal is tud dolgozni. everest sebességmérés tesztjeiben (cpu+fpu) meglepően jól szerepel a c2d-ra majdnem dupláját veri számítási teljesítményben. valahol kicsivel a 4magos xeonok fölött helyezkedik el valszeg a magasabb órajel miatt. most keztem tuningolni, 400-as FSB-n volt az E6400-am, a lap egyébként 470-ig bírja, de most el sem indult 400*8-al, 400*6-on elindult, de a hdd-ket már nem látta, aztán shutdown.
így gyorsban 350-es fsb-vel keztem el szórakozni, ezt úgy látszik szeretni, alapfeszen (1.264v a lap droppolása miatt) 2800-on még stabil a cucc, 3150-nél már kell neki adni egy kis kakaót, most 1.28v-ot kap a laptól prime95 25.2 megy már fél órája, talán jó lesz.. bár néha 82fokig is felkúszik egy-egy mag hőmérséklete!!!
prime alatt a gépem 390w-ot zabál! 
lehet tényleg lesz egy p35-ös lap a mostani helyett, ill vagy víz, vagy valami igennagy, jó hatásfokú procihűtő beszerzése ajánlott.
-
Qru
MODERÁTOR
Az lesz, csak még kivárom ténylegesen mennyit nyújtanak a Dx10-es játékoknál ezek a kártyák. Meg addigra az áruk is esik szépen... Szóal még egyenlőre nincs vga vásárlás terítéken, majd februárban. De akkor már kell, mert erre várok: [link] Ehhez meg már kevés lesz a 256MB-os 7900GT-m.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

ez akkor fordult elő mikozben ment a prime és közben everest FPU Julia-t számoltattam vele!
így gyorsban 350-es fsb-vel keztem el szórakozni, ezt úgy látszik szeretni, alapfeszen (1.264v a lap droppolása miatt) 2800-on még stabil a cucc, 3150-nél már kell neki adni egy kis kakaót, most 1.28v-ot kap a laptól prime95 25.2 megy már fél órája, talán jó lesz.. bár néha 82fokig is felkúszik egy-egy mag hőmérséklete!!!