Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Okés mester, nem kell lenyelni.
Végigolvastam a ds4-es topikot, nem vicc, majdnem minda 3000 hsz-t, mert kíváncsi voltam mik a tapasztalatok. Elnézést, hogy hulla fáradtan már nem volt időm kibogarászni, megjegyezni, hogy ki készítette azt a táblázatot.
Amúgy én csak az ottani összehasonlításra reagáltam, mivel ott tényleg volt sima P965 és P965 express.
Én nem is azt szeretném, hogy eszméletlen magas memória olvasása legyen a lapomnak, meg ilyesmi, hanem átlagosan menjen rendesen a lappal. Sajnos ehhez adott két darab 2 gigás kingma 1066 hz-es ram, amit sokan le fosoznak, hát nem tom. Biztos nem egy tuningbajnok, sőt, de megy stabilan nekem, és ezt szeretném ha tenné egy ds4 vagy dq6 lapban is. A korábbi hsz-ekből, meg az oldaladról is viszont az derült ki, hogy pont ezek a kompatibilitási problémák ami miatt volt egy új revízió a chipsetre.
Ha lenne annyi beleinvesztálható zsém mostanság, hogy p35 , p45 deszkát vegyek, hidd el nem azt vennék, hanem inkábvb x38 vagy x48 chipsettes lapot. De mivel korábbi gépem zuhanyzott egyet, és szinte mindent fullra újjáépítettem, erre már csak ennyi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- ASUS PRIME Z590-P
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő