Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
7900GT Top-om van (gyárilag húzott, 450 helyett 520MHz-en megy) és a GPU-Z (olyan mint a CPU-Z csak vidkariról informál) 573MHz-et ír ki. Lehet nem ismeri fel rendesen a 7900GT-t
Majd megnézem másik progival is (Rivatuner) este csak most nem vagyok otthon. Igaz játékokban nem tapasztalatm gyorsulást 1FPS különbség van ami még simán lehet mérési hiba is... De mivel stabil, így hagytam egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd megnézem másik progival is (Rivatuner) este csak most nem vagyok otthon. Igaz játékokban nem tapasztalatm gyorsulást 1FPS különbség van ami még simán lehet mérési hiba is... De mivel stabil, így hagytam egyenlőre.