Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Az alaplap hőmérséklete az nem az északi híd hőmérséklete. Hogy pontosan hol van nem tudom, hülyeséget meg nem akarok mondani mert nem akarok úgy járni mint azok akik nagy pofával hosszú időn keresztül rossz információt adtak ezzel kapcsolatban boldog-boldogtalannak
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az északi híd hőmérséklete elvileg a biosban látható ha nincs tuning, és az intel QST be van kapcsolva. Mivel mindezeket kicsit hosszadalmas beállítani ha gyorsan meg akarod nézni, ezért érdemesebb külön bios profilt létrehozni rá. Nekem az alaplap hőmérséklete 44 fok körül megáll, biztos hogy jól szellőzik a házad? 52-54 fok procinak is elmegy