Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
A tuningra visszatérve, már írtam, hogy mostanában nem megy a tuning úgy mint régen! Ha el is indul, a következő restartnál már nem bír indulni, és visszaáll alapra! A napokban volt, hogy 16 fok volt a szobában újra megpróbáltam a tuningot, és láss csodát, akárhányszor újraindítottam, nem állt vissza alapra! ebből arra következtettem, hogy túlmelegedés van! Ebből kiindulva újrapasztáztam az NB-t és kb 2-3 fokot lejjebb ment a hőfok, és ez mellett még a rendszerem is mintha gyorsabb lett volna: gyorsabban nyílnak meg alkalmazások, gyorsabb az indulás a leállás, néhány játék ami eddig egy picit beszaggatott, már nem csinálja, a nyomtatóra ha küldök nyomtatnivalót, akkor mindig tök sokat várt, most egyből kezdi a nyomtatást! A tuningot most fogom próbálni!
Ha valaki megpróbálná, annak mondom, hogy az NB borda levétele nem volt teljesen zökkenőmentes, úgy oda volt tapadva, hogy azt hittem kettétörik az alaplap, na meg azt a gyurmaféle tapaszt vagy nem tudom minek nevezzem, nem volt egyszerű eltávolítani, még jó, hogy mindig van itthon sebbenzin azzal szépen el lehetett távolítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest