Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
magi86
csendes tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől :
a Wincsim partíció hibás ,de nem tudom hog mitől lehet mert megformázni nem lehet(particion magic-el) és 3 partícióból csak egyet látok akárhol nézem.
Két dologra gondoltam:1, hibalehetőség : volt rajta Linux és win 7 RC egyszerre , külön partícióval aztán újra raktam az xp-t a win 7 partíciójára a Linux partícióját formáztam(particion magic -el) .Most az xp megy csak és 2 partíciónyi hely van ..Tehát az hibás amin a csak adatok voltak és oprendszer meg nem.
2, tanlán vírus lehet a ludas ,mert úgy hallottam van ilyen fajta is ,bár az új 1 havi licenszes nod van és volt rajta érvényes persze.
A kérdés hogy melyik/mi lehet a baja és hogy tudnám megoldani.Egyépként nem vagyok linuxos és a hiba lehetőségeit sem ismerem a windozzal kapcsolatban.
köszönöm a válaszokat előre is : Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi