- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
liksoft #1550 üzenetére
Érintetlen bizony, nem csináltam vele azóta semmit. Értem, akkor azzal még megpróbálkozok, hátha
Köszönöm!
Amúgy, mint a szakmában jártas, gyakorlati tapasztalat alapján mit mondanál a WD-ről? Meglepődtem, mikor láttam, hogy az én notimban is WD van, és fél év alatt beadta a kulcsot, ennyi hibás szektorral, pedig semmi extrémre nem volt használva. A fórumban is sokaknál olvastam a WD-k ilyen meghibásodásáról. Én eddig egy megbízható márkának tartottam őket, kicsit megcsappant a bizalmam...
Szerk: erre milyen programot ajánlanál? Legjobb az ingyenes, de ha fizetős, az se gond, csak működjön.
-
Peethy
őstag
Korábban a HDD probléma topikba írtam, azóta lefuttattam egy GDB-t, meg is talált nagyon sok adatot (700Gb), sajnos azonban lementés után a képeknél egy "Érvénytelen kép" felirat fogad. A méret megegyezik, a programban megnyitva sem olvasható a kép. Nem csak a képeknél, hanem PDF-től kezdve mindennél ez van.
1, Ez miért lehet? A teljes mappastruktúrát megtalálta, károsodhattak a fájlok?
2, Van valami teendő ezután, vagy inkább hagyjam? Pénzt nem tudok adni az adatmentésért, csak olyan megoldás jöhet szóba, amit én meg tudok csinálni itthon.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest