- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
liksoft #1550 üzenetére
Érintetlen bizony, nem csináltam vele azóta semmit. Értem, akkor azzal még megpróbálkozok, hátha
Köszönöm!
Amúgy, mint a szakmában jártas, gyakorlati tapasztalat alapján mit mondanál a WD-ről? Meglepődtem, mikor láttam, hogy az én notimban is WD van, és fél év alatt beadta a kulcsot, ennyi hibás szektorral, pedig semmi extrémre nem volt használva. A fórumban is sokaknál olvastam a WD-k ilyen meghibásodásáról. Én eddig egy megbízható márkának tartottam őket, kicsit megcsappant a bizalmam...
Szerk: erre milyen programot ajánlanál? Legjobb az ingyenes, de ha fizetős, az se gond, csak működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest