Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
örömöm eddig tartott
sajnos semmilyen filet nem talált a program
pedig 24 órája sincs hogy töröltem lomtárból. 
vagy lehet az én informatikai tudásom hiányos és tudnom kéne hogy amit direkt törlök adatot stb a lomtárból is az már nem vissza kereshető?illetve azt hol is kellene látnom? mert ugye GDB átvizsgálta a kijelölt partíciót és mondta hogy válasszam ki a visszaállítani kívánt filet és akkor az általam jól ismert könyvtáraimat láttam de azok közt nincsen lomtár. Tehát a láma kérdés adott: van a lomtárnak a Windowsban kimondott/rákereshető helye mert ugye én eddigi kb15 év alatt csak az deskstop on láttam? na már belezavarodtam szóval amit a lomtárból töröltem azt visszalehet hozni és ha igen hogyan?
köszi
-
Antonio
senior tag
közben megtaláltam a megoldást és igaza volt ki kell kapcsolni és most már látom a drivereket
köszönöm ;Pokulásként
Q. Why don't I see any drives in Step 1 of GetDataBack?A. Make sure that the drive is jumpered correctly and that is was detected by the BIOS.
You must have administrator rights to access physical or logical drives. In Vista,
User Access Control (UAC) must be switched off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig 24 órája sincs hogy töröltem lomtárból.