Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
epityesz
üzenetére
Na ez a legnagyobb gond. Ahhoz, hogy egy program a lehetséges hibák legtöbbjére fel legyen készítve, több éves programozása, és több száz (ezer) mentés kell a háttérben tapasztalatnak. Ekkora munkát a legtöbb ember (cég) csak pénzért fog odaadni. De ebben több éves munkájuk van. Vagyis a családnak közben enni is kell.
Mikor jutunk el oda, hogy a tisztességes értékteremtő kétkezi munka megkapja a becsületét, és ezzel együtt az ellenértékét? A munka nem büdös. Ez biztosítja mindenki számára a napi betevőt. El kéne felejteni azt a gondolkodást, hogy a főiskola / egyetem után a fiatalság a bizonyítványba kapaszkodva kijelenti, "Én már letettem amit kellett, ide a lóvét, dolgozzanak a kulik.". Tudom, sok embert megbántok ezzel, nem ez a szándékom. Csak kisarkítva elmondani, csak iskolába járásból nem lesz kenyér. És aki az "ennivalót" biztosítja számunkra (kétkezi értékteremtő munkás), na Ő a legértékesebb. Csak éppen a fizetésén nem látszik. Szégyen, és gyalázat.
A fentiek alapján mindenki döntse el, hogy az egyenes, vagy a kerülő utat választja.
U.i.: Választ senkitől nem várok, nem vitatéma a fent leírt, hanem a privát véleményem, mely vita hatására sem fog megváltozni. A Moderátorokat kérem, ha túlmentem volna a határon, jelezzék. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi