Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricu
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szia és köszi.
Megfogadtam a tanácsod, szereztem egy másik 500-as vinyót, és sikerült mindent átmenteni rá egy recovery pgm-al.
Egyetlen fájl sérült csak, nem veszteség, szerencsém van.
Már jártam így korábban is, akkor nem volt mentendő adat az sérült logikai fájlon. A teszt azt mondta akkor (és most is így van), hogy van pár fizikailag sérült hely, a vinyó cserélendő. A vinyógyártó dos-os teszt pm-jével felülírtam az egész vinyót "1"-el, majd új MBR-t vittem rá, particionáltam, formatáltam, és láss csodát, nincs hibajelzés, a vinyó-teszt szerint 100% azóta is (két éve már).
Ez magyarázható?Ettől függetlenül (most, hogy max a rendszer újrarakást kockáztatom), van arra mód, hogy a formattálást helyrehozzam? A triviális format, majd adatok visszamásolása megoldáson kívül persze?
Tehát van egy 500-as vinyó, 50G a rendszernek az első partición, ez OK. A maradék 450 egyben particionálva, formattálva az adatoknak - ez sérült, úgy, hogy a betűjele látszik az eszkönek, de olvasni nem lehet, formázatlan a státusza, nincs rajta fájlrendszer az lemezkezelő szerint, de kifogástalan az állapota.
Szerencsére a közvetlen veszély elmúlt, csak b@ssza a csőröm a hiba, pláne, hogy már másodszor futok bele.
Ha van javaslat, magyarázat, köszönettel veszem.
u.i.:
Raid (1) segített volna? Csak azért kérdezem, mert a gondot az okozta, hogy rosszkor állt le a vinyó, valami írás közben (szerintem), ebben az esetben mindkét vinyón lévő adat sérült volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgatós találkozó
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T705 4TB PCI-e Gen5 NVMe SSD! 14500-12700MB/s
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SSD-k,2,5"-3,5" merevlemezek,80GB-3TB-ig,számlával,garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest