Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KL
tag
Üdv!
Csúnyán megszívattam magam:
Összeraktam egy gépet, amibe egy 250 gigás sata vinyó került, két partícióra osztva. Feltelepítettem a kisebbik 10 gigásra az xp-t, de mivel valaki annak idején mindkét partíciót elsődlegesre formázta, pont D-re rakta a windows-t(10gigás), C meg a maradék. Nem tetszett...Erre nekiugrottam partition magic-el. Sajna egy lépéssel többet adtam meg neki, mert nem álltam meg annál, hogy konvertáljam logikaivá az egyiket, elsődlegessé a másikat, hanem meghajtó jel cserét is állítottam be. Windows újraindít, partícionáló elindul, de 40 %-nál elszáll.
Most a 10 gigás C, elsődleges partíció lett, de a maradékot partícionálatlannak látja, kb 100 giga cuccal.
Elő lehet azt valahogy hozni? Akár ezzel a Get Data Back-el, akár mással?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest