- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok nagy bajban vagyok egy 500GB winyóm szált el igaz,hogy csak 400GB használtam win7 alatt mert a maradékból 25GB arra akartam használni,hogy os x tegyek rá.Fel is tettem a os x és amikor acronis disk direktoral aktivá akartam tenni az os x partíciót elkezdett hiba űzetetteket dobálni kb.60% nem tudom mit mert nem írtam le de lényeg,hogy megfagyott,nem tudtam mit csinálni mit reset gombbal újra indítottam a pc.Ez után már csak az első winyómon levő adatokat látta a windows és linux live cd sem tudtam elérni a második winyót.Ha a windowsal akarom megnyitni a hibás hdd akor megakarja formázni így,hogy letudjam az adatok egy részét menteni rá ereztettem a GetDataBackot.Ö most szépen nyálazza a wincsit de idönként ilyen hiba üzenetteket dob ki:I/O Error 'Unknown errer (23)' reading sector 584456767 on HD129 végül rányomtam hogy hagyja ki azóta megy tovább a keresés a winyón.A kérdésem az ez winchester fizikai hibájára utal vagy csak a fájl szerkezet sérült a reset gomb használata miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EA Sports WRC '23
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest