- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok nagy bajban vagyok egy 500GB winyóm szált el igaz,hogy csak 400GB használtam win7 alatt mert a maradékból 25GB arra akartam használni,hogy os x tegyek rá.Fel is tettem a os x és amikor acronis disk direktoral aktivá akartam tenni az os x partíciót elkezdett hiba űzetetteket dobálni kb.60% nem tudom mit mert nem írtam le de lényeg,hogy megfagyott,nem tudtam mit csinálni mit reset gombbal újra indítottam a pc.Ez után már csak az első winyómon levő adatokat látta a windows és linux live cd sem tudtam elérni a második winyót.Ha a windowsal akarom megnyitni a hibás hdd akor megakarja formázni így,hogy letudjam az adatok egy részét menteni rá ereztettem a GetDataBackot.Ö most szépen nyálazza a wincsit de idönként ilyen hiba üzenetteket dob ki:I/O Error 'Unknown errer (23)' reading sector 584456767 on HD129 végül rányomtam hogy hagyja ki azóta megy tovább a keresés a winyón.A kérdésem az ez winchester fizikai hibájára utal vagy csak a fájl szerkezet sérült a reset gomb használata miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Nők, nőügyek (18+)
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest