Új hozzászólás Aktív témák

• qwertly

addikt

Sziasztok nagy bajban vagyok egy 500GB winyóm szált el igaz,hogy csak 400GB használtam win7 alatt mert a maradékból 25GB arra akartam használni,hogy os x tegyek rá.Fel is tettem a os x és amikor acronis disk direktoral aktivá akartam tenni az os x partíciót elkezdett hiba űzetetteket dobálni kb.60% nem tudom mit mert nem írtam le de lényeg,hogy megfagyott,nem tudtam mit csinálni mit reset gombbal újra indítottam a pc.Ez után már csak az első winyómon levő adatokat látta a windows és linux live cd sem tudtam elérni a második winyót.Ha a windowsal akarom megnyitni a hibás hdd akor megakarja formázni így,hogy letudjam az adatok egy részét menteni rá ereztettem a GetDataBackot.Ö most szépen nyálazza a wincsit de idönként ilyen hiba üzenetteket dob ki:I/O Error 'Unknown errer (23)' reading sector 584456767 on HD129 végül rányomtam hogy hagyja ki azóta megy tovább a keresés a winyón.A kérdésem az ez winchester fizikai hibájára utal vagy csak a fájl szerkezet sérült a reset gomb használata miatt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés