- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Ide is beszúrom, remélem nem gond. Szóval: Tegnap épp archiválom az animeokat, amikor egyszer csak leáll minden és újraindul a gép. Bejön a windows boot képernyője aztán felvillan egy kék képernyő (az a szokásos windows-halál). Gondolom jólvan, úgyis ideje volt hogy behaljon (már egy éves a win!!! már!!!
) Átdobom másik gépbe a vinyót hogy leszedjem a C:\-ről ami kell, erre csak tölt-tölt-tölt nem történik semmi. Azt kell tudni a vinyóról hogy 120 GB-os Maxtor winchester 3 partícióra osztva. A háromból csak egyet lát, (mellesleg azt amin a legkevesebbet dolgoztam) a többit "Helyi lemeznek" nevezi és 0 bájtosnak látja
Jó lenne valahogy ezeket az adatokat visszahívni, nem tudom mi történhetett, de nem fizikai hibának látszik. Mondtak valamilyen stella phoenix progit vagy valami ilyesmit, de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, itt úgyis van pár guru ^.^
Légyszíves segítsetek, nagyon hiányzik a zene!!!
Köszike előre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest