Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Ide is beszúrom, remélem nem gond. Szóval: Tegnap épp archiválom az animeokat, amikor egyszer csak leáll minden és újraindul a gép. Bejön a windows boot képernyője aztán felvillan egy kék képernyő (az a szokásos windows-halál). Gondolom jólvan, úgyis ideje volt hogy behaljon (már egy éves a win!!! már!!!
) Átdobom másik gépbe a vinyót hogy leszedjem a C:\-ről ami kell, erre csak tölt-tölt-tölt nem történik semmi. Azt kell tudni a vinyóról hogy 120 GB-os Maxtor winchester 3 partícióra osztva. A háromból csak egyet lát, (mellesleg azt amin a legkevesebbet dolgoztam) a többit "Helyi lemeznek" nevezi és 0 bájtosnak látja
Jó lenne valahogy ezeket az adatokat visszahívni, nem tudom mi történhetett, de nem fizikai hibának látszik. Mondtak valamilyen stella phoenix progit vagy valami ilyesmit, de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, itt úgyis van pár guru ^.^
Légyszíves segítsetek, nagyon hiányzik a zene!!!
Köszike előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest