Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pier25
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek!Lenne egy kis gondom!
Van két 80Gb-os meghajtóm amiket usb-n csatlakoztatok a géphez!Ezek belső ATA meghajtók eredetileg,de külsö hordozhatóvá tettem!
Lényeg a lényeg!
Ezen a meghajtokra fontos dolgokat tettem mert ujra akrtam telepíteni a gépemet!Majd valami folytán letöröltem róla az adatokat.
Az egyik meghajtóval szerintem nem nagy gond van csak letöröltem a particiót és nem is particionáltam ujra meg nem is formáztam le.A gtb látja is az egész tartalmat.Kérdésem hogy nem lehet visszaállitani helyreállítani a particiót valahogy valamilyen programmal vagy csak ugy hogy a gtb-vel átmásolni?
A másik meghajtó kicsit gázosabb,mert azt nem csak letöröltem hanem ujraparticionáltam majd gyorsformáztam és elkezdtem rátelepiteni a winxp-t de féluton leállítottam.Megnéztem a gtb-vel de a 80Gb-ol csak 30-lát.Itt olvastam hogy amit már felülír azt már nem lehet visszahozni de ennyit felülírt volna hogy csak 80-ból 30-at lát?Vagy ezt a meghajtot formázzam le újra mert a winxp tet rá már dolgokat és a winxp azt látja.Vagy nem ez zavarhatja meg a gtb hogy a többit ezért nem látja?
Kérlek segítsetek mit lehetne esetleg még csinálni vagy hogy milyen programot probáljak meg még?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest