- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
röviden leírnám a problémám:
win7-em van, gondolt egyet a vinyóm és eldobta a bejegyzési tábláját, ennek köszönhetően a 400Gb-os vinyóm 3 partíciójából csak a rendszer látszott (a másik kettő nem). próbálkoztam 1-2 alap dologgal ( rendszer visszaállítás, újraindítás) amíg a rendszer meghajtó is eltűnt.nagy nehezen le tudtam formázni, és újraparticionáltam a vinyót, felraktam egy win7-et, és getdatabackkel próbáltam visszahozni az elveszett adatokat. az egyik partición sikerült is szépen megvan minden, viszont a másikon nincs semmi...
ahogy olvasgattam itt rátaláltam a hiba okára: másoltam oda fel 1-2 programot amiket pendriveon kaptam ( úgy tűnik ez hiba volt). próbáltam szinte mind1ik módba visszahozni az adatokat hátha látja de egyenlőre eredménytelen.kérdésem: van valami mód arra, hogy ezeket az adatokat vissza tudom még hozni valahogy? nagyon fontos adatok voltak.
előre is köszönöm a segítséget, remélem valaki okos tud is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Netfone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest