- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Ha kisszámú céges pólót szeretnék nyomni projektenként 10-15db ( fél évente kétszer) melyik kisebb gép felé kezdek el kacsintgatni kompromisszumok mellett? -
[lAyCsI]
addikt
kértem tőlük árajánlatot és a másikhoz képest 7 rózsival olcsóbb tervezési díjat mondtak,
szal jövő hónapban valszeg beleugrunk a projektbe...
majd beszámolok a végeredmébnyről... és köszi!
-
[lAyCsI]
addikt
nah, egyenlőre annyi a fejlemény hogy haver elkészítette kooprodukcióban a logónakt(iszonyat faszántos lett)
közben jelentkezett egy szombathelyi fórumtárs akik ezzel is foglalkoznak,
elküldtem neki minden adatot meg sablont, oszt most várom a visszajelzést mennyi-az-annyi... -
[lAyCsI]
addikt
-
brownus
veterán
tegnap láttam a metrón: http://www.enpolom.hu/
-
[lAyCsI]
addikt
5 rózsi a tervezési díj... végül is ha összedobjuk nem annyira vészes... végül is 1x élünk
azért cakkumpakk benne lesz jópár ezresbe a móka...köszi a segítséget!
-
[lAyCsI]
addikt
Jé, haverom elindult ezen a rögös úton.
ő is hokiban utazott, talált is egy hímzőt asszem, illustratorban, meg corelben szerkesztette a haver az anyagot, tehát ne bitmapban gondolkodjatok, hanem vektorosban. Egyébként elég drága kis darabszámban. Mint minden.kb mennyi volt nem emléxel?

-
Topiccsendőr
addikt
Jé, haverom elindult ezen a rögös úton.
ő is hokiban utazott, talált is egy hímzőt asszem, illustratorban, meg corelben szerkesztette a haver az anyagot, tehát ne bitmapban gondolkodjatok, hanem vektorosban. Egyébként elég drága kis darabszámban. Mint minden. -
[lAyCsI]
addikt
úgy gondoltad, hogy egy darab anyagra kéne hímezni, és a hímzés hátoldalán az anyag alján lenne a tépőzár? esélytelen. eleve pólónál/törcsinél kisebb méretű cuccra nem is lehet hímezni, mert egy nagy fémkeretbe kell befogni az anyagot amit utána betesznek a gépbe. meg ha alul tépőzár van szerintem amiatt se fogják vállalni.
jaja, egy kb. 4x8 cm-es anyagra kellene a minta,
mint egy normál felvarrón...a tépőzárazást majd megoldjuk mi okosba
-
Louloudaki
aktív tag
úgy gondoltad, hogy egy darab anyagra kéne hímezni, és a hímzés hátoldalán az anyag alján lenne a tépőzár? esélytelen. eleve pólónál/törcsinél kisebb méretű cuccra nem is lehet hímezni, mert egy nagy fémkeretbe kell befogni az anyagot amit utána betesznek a gépbe. meg ha alul tépőzár van szerintem amiatt se fogják vállalni.
-
[lAyCsI]
addikt
az alapján csinálnak egy hímzéstervet a programmal, ami kiszámol öltésszámot, öltéshelyet, távolságot, öltésfajtát mindent. ergo újra kell tervezniük a te képedet, súlyos pénzekért

ami "olcsó" az a kész minta illetve a sima szöveg a készletükből kiválasztott betűtípussal.amit lehet az a vasalt matrica, mert azt kinyomtatják fóliára és rányomják pólóra, 2-3000ft pólóval együtt kb, viszont nem túl tartós mosás szempontjából, hiába mondják azt, hogy igen.
fakk,
lehet akkor nem éri meg az egész...
nekünk mindenképp hímzéses cucc kellene,
sőt tépőzáras aljú anyagra szeretnénk, ill valahogy majd összevarni a 2 anyagot,
mert előkészített tépőzáraljú felületre tapsztanánk kabátra -
Louloudaki
aktív tag
az alapján csinálnak egy hímzéstervet a programmal, ami kiszámol öltésszámot, öltéshelyet, távolságot, öltésfajtát mindent. ergo újra kell tervezniük a te képedet, súlyos pénzekért

ami "olcsó" az a kész minta illetve a sima szöveg a készletükből kiválasztott betűtípussal.amit lehet az a vasalt matrica, mert azt kinyomtatják fóliára és rányomják pólóra, 2-3000ft pólóval együtt kb, viszont nem túl tartós mosás szempontjából, hiába mondják azt, hogy igen.
-
[lAyCsI]
addikt
azok nem vállalnak custom minta hímzést, vagy horriblis összeget számolnak fel a szerkesztésért, mert a géphez spéci program van, ami nem eszi meg a jpg és egyéb formátumú képeket. ugyanez vonatkozik a mamutban lévőre is, ugyanaz a cég.
én is ettől tartok kicsit amúgy...
mert haver megcsinálja patentul a mintát,
csak kérdés hogy ilyen populárisabb formátumokat elfogadnak-e
-
Louloudaki
aktív tag
azok nem vállalnak custom minta hímzést, vagy horriblis összeget számolnak fel a szerkesztésért, mert a géphez spéci program van, ami nem eszi meg a jpg és egyéb formátumú képeket. ugyanez vonatkozik a mamutban lévőre is, ugyanaz a cég.
-
[lAyCsI]
addikt
-
[lAyCsI]
addikt
Navégre valaki
én is találtam amúgy egy ígéreteset a feltett minták alapján elég profinak tűnik...
Mi ábrát szeretnénk csak csináltatni, kiváncsi leszek pár darabos megrendelés esetén milyen árat mondanak majd... -
Eastman
addikt
Ezen már én is agyaltam (mármint sajátlogo+póló). Mindenféleképpen számolj be az eredményről légyszi'!
Üdv: E.
u.i.: Több helyen láttam a városban gépi hímzőt, ge most nem ugrik be, hogy hol. Ha meglátom, írok!
-
brownus
veterán
a dunaplázában van egy, ha a metró felől mész be akkor az "alagsor" jobboldalán. de azt nem tudom, hogy milyen minőségben dolgoznak.
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok,
Felmerült az igény egyik haverommal hogy tervezzünk egy közös logót, amit szeretnénk faszántosan kihímeztetni.
Ha valaki tudna pesten erre kompatibilis helyet/személyt ahol vállalnak pár darabos megrendelést is, és nem mellékesen nem horribilis áron azt megköszönném.
Esetleg ha mást is érdekel lehet ha több megrendelést adnánk be valahova olcsóbb is lenne...Tyűha úgylátom nem sok embernek fordult meg ilyesmi a fejében

én azért megpróbálok elindulni a rögös útun aztán majd beszámolok mire jutottam... -
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok,
Felmerült az igény egyik haverommal hogy tervezzünk egy közös logót, amit szeretnénk faszántosan kihímeztetni.
Ha valaki tudna pesten erre kompatibilis helyet/személyt ahol vállalnak pár darabos megrendelést is, és nem mellékesen nem horribilis áron azt megköszönném.
Esetleg ha mást is érdekel lehet ha több megrendelést adnánk be valahova olcsóbb is lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5143
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ő is hokiban utazott, talált is egy hímzőt asszem, illustratorban, meg corelben szerkesztette a haver az anyagot, tehát ne bitmapban gondolkodjatok, hanem vektorosban. Egyébként elég drága kis darabszámban. Mint minden.