Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.

gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mit akarsz hűteni?