Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.

gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest