Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.

gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá.
Aktív témák
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő