- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Mert most láttam meg.
G3r!: Az elöző topicodat is zártam. Írtam akkor, hogy kismillió ilyen topic van, használd a keresőt.
Ezt is zárom. Ja, és tudom, hogy ez a 3. nick-ed. Lassan elég lesz, nem? -
lol
senior tag
hmm még mindig nem zárták?
-
t_ferenc
őstag
én a gépem oldallapját cseréltem le egy plexivel, amire fölraktam egy 9 centis zalman ventit. a plexi méretre vágását kivéve minden házilag készült. nameg a venti sem hazai.
gondolkodok azon is, hogy miként hűtsem a gép előlapját, elsősorban itt a rackemben csücsülő 120-as maxtorra gondolok. de erre még nem találtam megoldást.
ha technikai zseni lennék, aki tud forrasztgatni, meg méregetni (nem colostokkal), akkor már sokkal több cuccot megcsináltam volna tuti. például érdekelne, hogy miként lehet, vagy lehet-e egyáltalán spéci az alaplapomhoz (abit an8) uGuru-hoz csatlakoztatott 3rd eye-t készíteni. csak ugye kevés vagyok hozzá. -
G3r!
tag
Jó ötlet de komolyan kérdeztem!
-
Murok
tag
Tegyük az egész gépet egy piszok nagy hűtőkamrába, vagy egy folyékony nitrogénnel töltött akváriumba!!
[Szerkesztve] -
G3r!
tag
Hello t_ferenc van valami házi vga, cpu vagy ház hűtési ötleted?
-
G3r!
tag
bocs! Geregllo
-
G3r!
tag
Valami ötleted van gergella?
-
Ruban
tag
Nem halott valaki még eddig megoldható extrém hűtésekről? Valami jó kis kompresszoros Lehel hűtőgépszerű hűtöt, kéne valahogy megoldani kompakt formában és azzal hűteni a vizet...
.. még mindig egyszrübb lenne talan mint közvetve a CPU-t hűteni...
Az új duplamagos procik 120 Watt körüli hőjét valahogy ugyis el kell majd szállitani, a négymagosokrol nem is beszélve + egy kis tuning a fanatikusoknak...
[Szerkesztve] -
G3r!
tag
Oldala alapból pelxi és van rajta 8 cm-s venti. A tetejére meg tervezek két 8 cm-s venti. Ebből mit tudsz kihozni?Mi kéne még és pontosan a vga hűtést hogy akarod?
-
Gergello
addikt
cpu-ra lehet csövet rakni, hogy a cpu hűtőtől egy cső a ház oldaláig ami meg ki van vágva, vga: hál oldaába vga magasságában lehet egy ventit berakni, vagy úgy hogy a vga alá, hogy a pci helyeken fújja kifelé a levegőt, ház teejére venti, a hát oldalon lévő ventuihelynek a szar lukait kivágni....
-
G3r!
tag
CPu,VGA
-
G3r!
tag
Valami jó házi hűtés technológiát nem fejlesztett valaki ki?
-
Gergello
addikt
válasz
Hunterevil #8 üzenetére
meg ugye pénz kérdés is, most fessek polírozzak ledezzek vagy nvidia 6600 agp
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
nekem csak az a bajom, hogy kigondolok vmit, da aztán egy jobbat, még jobbat egy tök másmilyet, aztán még mindig nem tudom mit kéne megvalósítani
-
Esmein
nagyúr
Ez a folytatása a multkori topiknak ? És ez is zárva lesz ?
-
Gergello
addikt
nah mutass akko vmit
-
G3r!
tag
Azért nyitottam ezt a témát hogy meg tudjátok ossztani házi moddingjaitokat és tuningjaitokat egymással:
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Medence topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Filmvilág
- Airsoft
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest