- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
az enermax az 2x k nal kezdodik
Nem igaz, csak a nagyobb darabok! 375W-os (az se kicsi) 19K, asszem...
az meg eleg sok
Amit írtál, hogy veszel új gépnek, az is elég sokba kerül: én félteném! Mennyit költesz rá? 100K-t? (Egy kicsit hasra ütöttem.) Spórolsz a tápon 10-et, oké, de arányaiban, nem annyira: ha valami pukkan, esetleg lőttek a 100K-nak...
nem hiszem hogy nagyon markas
Hát pedig rengetegen szajkózzák, hogy a tápon nem szabad spórolni, és megvan rá a jó okuk: én sem véletlen cseréltem le a 300-as Codegenem: még nem pukkant el, csak...(Oké-oké, az is lehet, hogy még ki is bírta volna sokáig, de valahogy kezdett aggasztani a feszkóival, meg a ventifordulatszámingásával...
)
Szoval ha gagyibb akkor inkabb 400?
Az a gond ezzel, hogy a gagyibb 400-as kevesebbet tud, mint mondjuk egy Chieftec 350-es. Viszont az utóbbi már nem is 19K, csak 13-15 körül van!
Amúgy rengeteg tápos topik van, és most nézem, hogy tag vagy, szóval ezt akkor már biztos mind tudod, de azért gondoltam megosztom ezt a két gondolatot, bocs ha nem segítettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest