Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
ram 128+256, de sajna egyenlore semmi nem elado, utana ha esetleg elado lelnne a 256 kb biztos nem, mivel azt nem reg kaptam apumtol, mer neki uj gepe lett, szoval azt vissza kell adnom
el is felejtettem hogy odairtam hol lakom, hat ez van...
nezegetem a tesztet, es latom a coolink tapok egesz dicserve vannak, raadasul van 10 meg 8 k ert is, ez meggondolando -
Gyuri16
senior tag
lehet hogy erdekesen fogsz ram nezni, de itt szamtech dolgot sose vettem/vetettem, csak cd-ket (20Sk~120Ft). Van ComputerABC, LogiSys, meg mittudomen, inkabb nagyvarosban (esetemben Pozsonyban) vegyel.
ja es mibol erezted hogy szlovakiabol vagyok, kiejtesembol?
[Szerkesztve] -
Gyuri16
senior tag
a tesztet megmutatom apumnak, aztan majd lesz valami, ert o hozza, nem kell felteni.
arakat nem nagyon akarom nezni magyar kiskerben, mivel nekem szlovakiabol lesz, raadasul nagykerbol.
amugy a gari az hogy mukodik tapnal? Szoval ha elviszi a fel gepet, akkor megkapom az osszes olromlott resz arat, vagy hozzamvagnak egy masik olyan tapot? -
Gyuri16
senior tag
lattam sok tapos topicot, de keves embernek volt igazan baja tappal, marmint hogy elvitte volna a fel gepet. Nekem idaig (mar ket eve) van egy noname 200W os tapom, es nincs problema vele. Tudom, hogy egyszer lesz, aztan sirathatom.
Masik dolog, nem en veszem a gepet, hanem apum. Nem kapok minden honapban uj gepet (lathatod a mostani sem valami uj) , most igen, igy olyat akarunk osszerakni, ami megallja a helyet egy ev mulva is. Es hat a penz az veges.
Arakban nem vagyok otthon, de szolok apumnak, hogy nezze meg milyen tapot vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adventi kalendáriumok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- TCL LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest