- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bogie
csendes tag
Hopsz,köszönöm a *-ozást
Bioszt frissítettem egy 9500 pro-n,mert valami hülye oldalon azt írták hogy ha 9700-es bioszt rakok rá akkor 9700-essé válik,akkor még a köztudatban nem volt tiszta hogy mit mivé hogyan lehet átalakítani.Aztán a memókkal valami lett de visszafrissítés után sem javult meg.
Szo*ás :( -
Bazsesz
őstag
Szia George!
Bocs, hogy kicsit beeoffolok, de lenne egy kérdésem. Ugye te a légbeömlőt Subwoofer-csőből csináltad. Namármost ha igen, akkor olyant lehet venni átlátszót? Ha igen, akkor ezeket hangfalboltokban lehet venni, vagy ahol hangszórót árulnak, igye?
Előre is köszi!
w: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
MEglested?
Ja, igen, elfelejtettem a saját véleményemet ide kifejteni.
Nem találok szavakat, annyira jó lett! Király lett a légbeömlő nyílás, meg úgy az egész! Jó lett a festés, illik nagyon hozzá a kék ledes venti, meg ha jól látta, ott figyel benne a hidegkatódsugárcső. Nagyon überbrutál! Elismerésem! Akarva sem csinálhattam volna jobbat kreálni.
w: Balu
Aktív témák
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest