Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Találtam cuccot, bele is vettem az irományba.
Hogy általános célra milyen, nemtom, de amit teszteltek itt a srácok (saját alkalmazásainkhoz írt tesztprogrammal) Via Eden-t, kegyetlen lassú volt. 800-as via olyan volt, mint 300-as Intel vagy még lassabb; 800-as Crusoe kb 500-as p3-mal volt partiban (tizedakkora fogyasztás mellett, ami roppant szimpatikus aksiról működő táskagépben).
(Egyetlenegyszer próbáltak Athlont, az jól bírta, az teljesen partiban volt az Intellel, sőt talán icipicit gyorsabb volt.)
Általánosságban marha sokat számít a cache, de az itteni dolgokhoz csak 1-2%-ot jelentett. Ezt csak azért mondom, hogy nem konkrét ajánlat kell nekem, mint a 198 Intel vagy amd proccot vegyek topikokban, hanem általános körkép...
az alakul is már standard proci szinten; innentől inkább a fenti dolgokról kéne anyay (SoC, SoM, SBC, DSP-k)
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest