- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Találtam cuccot, bele is vettem az irományba.
Hogy általános célra milyen, nemtom, de amit teszteltek itt a srácok (saját alkalmazásainkhoz írt tesztprogrammal) Via Eden-t, kegyetlen lassú volt. 800-as via olyan volt, mint 300-as Intel vagy még lassabb; 800-as Crusoe kb 500-as p3-mal volt partiban (tizedakkora fogyasztás mellett, ami roppant szimpatikus aksiról működő táskagépben).
(Egyetlenegyszer próbáltak Athlont, az jól bírta, az teljesen partiban volt az Intellel, sőt talán icipicit gyorsabb volt.)
Általánosságban marha sokat számít a cache, de az itteni dolgokhoz csak 1-2%-ot jelentett. Ezt csak azért mondom, hogy nem konkrét ajánlat kell nekem, mint a 198 Intel vagy amd proccot vegyek topikokban, hanem általános körkép...
az alakul is már standard proci szinten; innentől inkább a fenti dolgokról kéne anyay (SoC, SoM, SBC, DSP-k)
Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest